TouchPro Stoelmassage

 

Wat is een stoelmassage?

De intentie van deze massage is preventief, het kan gezien worden als een soort onderhoudsprogramma voor het lichaam. De TouchPro stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!
Deze massage wordt gegeven in een speciaal voor deze vorm van massage ontwikkelde ergonomische stoel. Stoelmassage bevordert de bloedcirculatie zodat afvalstoffen efficiënter uit de spieren worden afgevoerd waardoor de spanning en stijfheid in de spieren afneemt. Stoelmassage is tdus een preventieve vorm van massage die bijvoorbeeld vastzittende schouders, stijve nek en hoofdpijn kan helpen voorkomen. Bij regelmatige behandeling (1x per 2 a 3 weken) worden stress en vermoeidheid verminderd.

Voordelen:

  • TouchPro stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden.  Er wordt dus geen olie gebruikt.
  • Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend.
  • Een kortere massage maakt het financieel voordeliger.
  • Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage. Men kan direct weer over tot de orde van de dag.
  • TouchPro stoelmassage kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.
  • TouchPro stoelmassage is een makkelijke opstap naar tafelmassages.
  • TouchPro stoelmassage heeft een lage drempel.

Stoelmassage op de werkplek

Stoelmassage krijgt steeds meer bekendheid bij de gemeenten, bedrijven en instellingen. Desgewenst kom ik langs voor een demonstratie en uitleg over deze vorm van massage. Een stoelmassage op de werkplek duurt 20 minuten per persoon. Per uur zijn drie behandelingen mogelijk. Het tarief wordt in overleg samengesteld en is afhankelijk van het aantal stoelmassages. Desgewenst geef ik ook stoelmassage bij andere gelegenheden zoals in recreatieverblijven, voor verenigingen of op vrijgezellenfeesten.

Individuele stoelmassage

TouchPro stoelmassage wordt veel gegeven op de werkplek bij gemeenten, bedrijven en instellingen. Om stoelmassage voor iedereen toegankelijk te laten zijn, bied ik de mogelijkheid om individueel gebruik te maken van deze massage in mijn praktijkruimte.
Deze massage wordt vergoedt door de volgende zorgverzekeraars mits er alternatieve therapie aanvullend is verzekerd:
– Agis
– De Amersfoortse
– DITZO
– ONVZ, VVAA en PNO Ziektekosten
– Take Care Now