Hot Chocolate massage

De Hot Chocolate massage is een originele massage met echte warme chocolade. De massagebewegingen en de geur van de chocolade maken van deze massage een speciale wellness-beleving.

Een kalmerende hot chocolate massage
Hot Chocolate massage

Zoals de naam zegt is de Hot Chocolate massage een massage met warme chocolade. Cacao bevat theobromine, een stof die er voor zorgt dat serotonine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd worden. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven. De kalmerende ingrediënten van de cacao-ingrediënten beïnvloeden bovendien de huidsensoren. Het gevoel van warme chocolade die over de huid verdeeld wordt is ronduit fantastisch.
De Hot Chocolate massage schenkt de huid en zintuigen een bijzonder gevoel. Maar er is meer. Cacao-polyphenol is een actieve conserveringsstof: ze vangt de vrije radicalen, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.
De standaard hot chocolate massage behandeling van 45 minuten bestaat uit het scrubben van de rug en een massage met chocolade massageolie. Deze behandeling is uit te breiden met een chocoladepakking.