Pedicure

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen?

Wanneer u zich realiseert dat dit heel veel kilometers zijn, dan zult u begrijpen dat uw voeten veel te (ver)dragen hebben en het dus verstandig is om uw voeten te verwennen.

Voetproblemen worden vaak onderkend maar komen vaker voor dan u denkt. Een bezoek van eenmaal in de zes tot acht weken aan een voetverzorger (pedicure) kan al voldoende zijn om comfortabeler te kunnen (blijven) lopen.

U kunt na het optreden van klachten naar een pedicure gaan of preventief de voeten laten verzorgen omdat u bijvoorbeeld in uw beroep veel loop en staat.

De dagelijkse zorg voor ons uiterlijk vinden we de normaalste zaak van de wereld. Voeten worden bij deze dagelijkse zorg nog wel eens overgeslagen. Pas als de teennagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt krijgen de voeten aandacht. Dan is het meestal al te laat en bent u toe aan een bezoek van een pedicure. Heeft u voetklachten, wacht dan niet te lang en experimenteer niet zelf. Laat uw voeten behandelen door een professionele pedicure, aangesloten bij Provoet , de Landelijke Organisatie voor de Pedicure, en Procert.

Ik geef uw voeten de aandacht die ze verdienen.

Klik hieronder op de behandeling die u wenst te bekijken