Wellness massage

In mijn praktijk geef ik verschillende wellness massages zowel voor de ontspanning als bij klachten van nek schouders en rug benen armen en voeten.

De volgende massages kunt u bij mij ondergaan:

 

Ik bezit alle diploma’s, certificaten en licenties van de hierboven genoemde behandelingen.

Waarom massage

Iedereen kan er profijt bij hebben. Even een moment voor jezelf en aandacht voor je lichaam. Heerlijk wanneer je je vermoeid en/of gespannen voelt en eens helemaal wilt ontspannen. Ook als je je graag laat verwennen en wilt genieten zijn er bij mij verschillende keuze mogelijkheden. Er zijn nog een paar redenen om je te laten masseren:

 
Ontspanning
Het is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het druk en spannend is in je leven.
 
Nieuwe energie 
De energiestroming wordt bevorderd waardoor spanning losgelaten kunnen worden en het lichaam weer nieuwe energie krijgt.
 

Verwijderen van afvalstoffen

De bloedcirculatie en de lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen ( bijv. merkbaar als spierpijn) het lichaam sneller verlaten.
 

Aandacht voor jezelf

Je hoeft niet iets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseur te gaan, jezelf laten verwennen is ook een goede reden. Vooral als je niet lekker in je vel zit. Of wanneer je veel denkwerk verricht of je gedachten even stil wilt leggen.
 
Kortom na een behandeling voel je je helderder en lichter.
 
Als u contact met mij opneemt kunnen we bespreken wat het beste bij u past.