PowerSlim

Uw streefgewicht bereiken met een gestructureerd programma?

Kom dan langs bij mij om kennis te maken!

Mij naam is Carina Raben, PowerSlim coach te Doetinchem.

met jouw kan ik je helpen om weer lekker in je vel te komen. Ik kan je begeleiden met het afvallen, naar een gezondere manier van eten en het gewicht te behouden. Het maakt niet uit of je 5 of 20 kilo wilt afvallen, samen gaan we het doen!

Mijn verhaal:

Voor de zomer werd ik gevraagd of ik PowerSlimcoach wilde worden. Zelf had ik er nog nooit van gehoord. Na een eigen onderzoekje werd ik toch enthousiast maar ik wilde het toch eerst zelf uit proberen. Er mochten bij nog de nodige kilo’s af maar door de hormonen en overgang ging het niet lukken. 5 Weken voor de vakantie ben ik begonnen en voor dat de auto ingepakt was ben ik 6 kilo afgevallen en paste stiekem toch weer in een maatje kleinere korte broek. Ik was weer helemaal gelukkig.

Nog steeds vol ik het programma want ook ik ben er nog niet maar het is erg goed te volgen gecombineerd met een gezin, een eigen bedrijf en drukke programma’s in de vrije tijd.

Wat is het PowerSlim programma?

PowerSlim is een afslankconcept waarmee u niet alleen het door u gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in uw leefstijl bereikt. Dit gebeurt volledig onder begeleiding van een gecertificeerde PowerSlim voedingscoach. Met behulp van 120 verschillende producten, variërend van brood, pasta, rijst, dessert, repen, smoothies en kwark dus met uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan. Door de koolhydraatarm en eiwitrijk te gaan eten kom je in een vetverbranding terecht en behoud je de spiermassa, wat heel belangrijk is voor de verbranding van vet.

Het concept bestaat uit drie fases, die u onder onze deskundige begeleiding doorloopt. Aan de hand van wekelijkse consulten werkt u toe naar uw gewenste streefgewicht. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijft u onder onze professionele begeleiding, zodat u het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Het PowerSlim programma kort samengevat:
  • Een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, afgestemd op uw persoonlijke situatie.
  • Gestructureerd toewerken naar een bewust voedingspatroon, onder professionele begeleiding.
  • Simpel en doeltreffend naar uw gewenste streefgewicht.
Oriënterend adviesgesprek

Tijdens een oriënterend adviesgesprek vertel ik u graag meer over het PowerSlim programma.
Neemt u hiervoor gerust contact met mij op.

Carina Raben

Mijn naam is Carina Raben sinds dit jaar ben ik gecertificeerd PowerSlim voedingscoach. Met mijn bedrijf Studio My Hands te Doetinchem, begeleid ik u graag bij het behalen van blijvende resultaten. U kunt rekenen op persoonlijke en professionele ondersteuning bij het bereiken van uw streefgewicht én het vasthouden hiervan.

Bel voor een afspraak
06-25407260

Alsemveld 28
7006 TC Doetinchem